Dienstag, 27. Februar 2007

samo kratko za denes

Samo edna fotka... Onie koj go znaat Tomas znaat i kolku e visok, od druga strana mojot sef e skoro metro i zilet, tretiot na slikata e nebiten... Slikava e od edna zurka, i Kristijan i Tomas ja obozavaat, edniot deka izgleda povisok a drugiot deka izgleda ponizok... sto da kazam, na ja so ist das!!!!!



7 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

zdravo mare! mame mu ebam od uvek znaev deka sum apsoluten primitivec i prostak, nesposoben za raboti koi zahtevaat istaknuvanje na lepota na prstite, osobeno onie na nasite gorni ekstremiteti!Ja na pr. bi napisal deka:" neka ide ovoj tretiov nebiten u debar na ekskurzija, tomash samo neka produzi da ne izbegava nas makedoncite:)))), a kristijan neka iznajmi stan u bitpazar pa da vidime cija majka crnu vunu prede! neli e kompletno bez vrska celovo cetivo?

Anonym hat gesagt…

znaes sto isto taka? dva pati go srekavam gogo od bitpazar, posto cesto idam u turska carsija na lahmadzun i ajran, i osven sto me trova edno 20 minuti sekogas mi go bara tvojot mob, ja kako prav drugar mu go davam, ali sigurno ke se zaprasas zasto dosega ne ti se javil..pa normalno,matematikata dava milion moznosti i kombinacii so poslednite tri cifri od tvojot vistinski broj!

Anonym hat gesagt…

a marko dali si se zaprasal deka gogo od bitpazar go cita ova sega so si go napisal i crvenee od nervoza deka "te trova"!
ne bidi nepromislen

Anonym hat gesagt…

offff!
pa niti sum mu dal pet pati broj niti me troval nego sakam aber od mara da cujam pa si vikam aj nekako da ja isprovociram da se zaebe da napise nesto!

Anonym hat gesagt…

ama jas ne sum on ;)

haremare hat gesagt…

Kaj si mi be Marce, zlato moe najgolemo na svetot, nego zasto Rotvajler a ne na primer doga ili doberman ili...?

Anonym hat gesagt…

znam be jana deka si ti:)ti da ne si pomisli deka se ucvikav nesto? ne be duso, ne ebam ziva sila ti vikam...
mare, eve neka ne e rotvajler ali e onda sigurno napuljski mastif, cane corso ili bulmastif..a seto toa od edna fotografija od letovo-mamuren i debel ali samo u glaa..stomak baska! inace doberot i dogata se klasa na hrt i ostali elegantni pasmini! eej pasmini otkoga ne sum cul! te pozdravuvam