Sonntag, 10. Juni 2007

Eve me pak....

Jas se izvinuvam deka volku dolgo me nemase, iako neznam na kogo mu se izvinuvam posto i vaka i taka nikoj ne cita... Ama ete kolku da bidam fina... Toplo e, jas se potam a komarci grizat li grizat. Da, vo Skopje sum. Filip Kitanovski go ozenivme vcera pa dojdov za svadba. I ubavo si pominavme da bidam iskrena, so smeenje, placenje i mnogu mnogu peenje... zatoa sega nemam glas... sekoj pat mi se slucuva koa ke dojdam vo Skopje da mi snema glas ama ovojpat e ekstremno. Denes ke si posedam doma i ke se nadevam deka ke mi se vrati glasot za da mozam utre da imam normalen den, posto bez glas e mnogu cudno i neprijatno... moras da kutis celo vreme, a mene toa ekstremno tesko mi paga :))))) Bidete pozdraveni i vetuvam deka naredniot blog ke bide posodrzaen.... Do skoro!

5 Kommentare:

Anonym hat gesagt…

Maroooo, pak bez glas a? Heee mislam deka predposledniot pat na gubenje na glas go dozivevme zaedno :))Pozdravce i od denes brojam 10,9,8.... a bas ne mi se vraka ma toa e :)))

haremare hat gesagt…

Zoro, ti li si be? pa potpisi se nekako... koga si odis i kako ti pomina vremeto... imase li uste nekoja prezentacija a? E da ti kazam, imas pravo sto ne ti se vraka da ti priznaam... ama toa ti e.... bidi mi pozdravena!!!!

Anonym hat gesagt…

Pozdrav od NZ!Gi dobi slikite?
p.s
Na bratucet ti mu e rodenden denes!
Cmok
Malata M

haremare hat gesagt…

Sreken rodenden na Ilina i Dime posle mnogu mnogu denovi ama bidete mi najubavi i najsrekni!!!!

Anonym hat gesagt…

maro sega vidov deka takva cest si mi napravila... na blogov si mi cestitala rodenden... nego ja da ti kazam kaj da e u avgust cekajme... ja za selenje ja za pienje...
ilina.. da ne se cudis koj e...